Načini plaćanja

NAČINI PLAĆANJA

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja, a u ovom trenutku mogući su sljedeći načini plaćanja.

100% SIGURNO PLAĆANJE

Monri vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Usluga se implementira korištenjem najvišeg sigurnosnog standarda koji se zahtjeva u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.

Prilikom zaključivanja narudžbe, potrebno je odabrati način plaćanja karticom i potvrditi narudžbu, a zatim ćete biti preusmjereni na stranicu sigurnog platnog servisa Monri, gdje trebate unijeti svoje podatke i podatke sa kartice koji se traže (ime i prezime, broj kartice, datum isteka, kontrolni broj, itd.). Po završetku dobijate potvrdu uspješnog plaćanja, ili poruku sa greškom ukoliko su neki od podataka neispravni.