Trust Boye podloga za miš,zelena eco podloga, M veličina
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trust Boye podloga za miš,zelena eco podloga, M veličina

Trust Boye Podloga za miš, zelena eco podloga, 210x250mm, veličina: M.
11,40 KM (tax incl.) 9,74 KM (bez PDV-a)
s PDV-om

local_shipping Dostupno odmah. Ovaj proizvod može biti na Vašoj adresi u roku 24/48 sati. 

Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate
Politika sigurnosti
100% Online sigurno plaćanje
Politika isporuke
Plaćanje pouzećem - putem brze pošte 24-48h
Pregled pošiljke
Mogućnost pregleda pošiljke prije preuzimanja.
Trust Boye Podloga za miš, zelena eco podloga, 210x250mm, veličina: M.
CT24745
8 Artikli
8713439247459
Garancija
2 godine
Brend
Trust

Dostava proizvoda na Vašu adresu

Sve kupljene proizvode na našem web shop-u dostavljamo direktno na Vašu kućnu adresu u roku 24 do 48h. Dostava se vrši putem brze pošte i cijena dostave je 10,00KM sa PDV-om izuzev ako nije drugačije definisano na samom proizvodu. Tehnomania zadžava pravo da na neke proizvode poveća cijenu dostava ili kupcu pokloni besplatnu dostavu.
Kupac prilikom preuzimanja pošiljke ima potpuno pravo na pregled iste prije samom plaćanja.

Sve pošiljke prema kupcima su osigurane. U slučaju bilo kakvog problema prilikom dostave, proizvod možete vratiti odmah po kuriru, a mi Vam šaljemo drugi proizvod o svom trošku.

Za sva pitanja nam se možete javiti putem Kontakt stranice, putem našeg maila Korisničke podrške ([email protected]) ili na telefon broj: 060 35 51 569.

Servisiranje proizvoda

Svi proizvodi na našem proizvodu imaju garanciju. Uz svaki kupljeni proizvod kupac dobija originalni fiskalni račun i službenu garanciju proizvođaća ili dobavljača. U slučaju bilo kojeg problema sa proizvodom kupac je dužan proizvod poslati direktno u ovlašteni servis naznačen na orginalnom garantnom listu.

Uz slanje proizvoda kupac je dužan dostaviti originalni fiskalni račun i garantni list. Ukoliko nisu ispunjeni uslovni iz garantnog lista uređaj neće biti servisiran i kao takav će biti vraćen kupcu.

Za sva pitanja nam se možete javiti putem Kontakt stranice, putem našeg maila Korisničke podrške ([email protected]) ili na telefon broj: 060 35 51 569.

Zadovoljni kupci o nama:

  • Sve kako je dogovoreno i navedeno. Dostava, komunikacija, usluga,..... ma sve za 10! Preporučujem suradnju.." - OLX KUPAC
  • Profesionalan odnos prema kupcima, originalni uređaji, sigurna kupovina. Preporuka za saradnju sa prodavcem-radnjom.." - OLX KUPAC
  • Korektno, profesionalno, tacno...." - OLX KUPAC
  • Jos jedan odlican prodavac. Sve pohvale!" - OLX KUPAC
  • Izuzetno dobar prodavac. Jednostavno ako ocekujete evropsku usluznost i pristup onda cete to naci kod ovog prodavaca. Proizvod je za svaku pohvalu, nema sumnje da je best buy na ono sto trenutno mozete naci ne samo na nasem nego i na svijetskom trzistu. Zavrsna obrada je u talijanskom stilu, vodjen je svaki detalj, kvalitet i materijali su adekvatni njemackim standardima.!" - OLX KUPAC
  • Preporuka za ovog prodavca! Sve po dogovoru. Brzo i tačno..!" - OLX KUPACJos jedan odlican prodavac. Sve pohvale!" - OLX KUPAC
  • Sve preporuke za saradnju!" - OLX KUPAC
  • Dobro odradjena transakcija preporucujem saradnju!" - OLX KUPAC

[contact-form-7 id="1"]

chat Komentara (0)