Huawei Watch GT 3 46mm Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
laptop test

-10%

Huawei Watch GT 3 46mm Black

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Baterija: 455 mAh
  • Veličina ekrana: 1.43"
  • Pozivi-poruke: Da
387,00 KM (tax incl.) 430,00 KM -10% 330,77 KM (bez PDV-a)
s PDV-om

local_shipping Dostupno odmah. Ovaj proizvod može biti na Vašoj adresi u roku 24/48 sati. 

Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate
Politika sigurnosti
100% Online sigurno plaćanje
Politika isporuke
Plaćanje pouzećem - putem brze pošte 24-48h
Pregled pošiljke
Mogućnost pregleda pošiljke prije preuzimanja.

Huawei Watch GT 3 predstavlja pravo remek-djelo, elegantan zaslon od 46 mm hvata svjetlost na 3D zakrivljeno staklo, dajući poseban sjaj poput vode. Prihvaća jednostavan dizajn tijela sa završnom obradom visokog sjaja, popraćen profinjenim remenima za moderan, sofisticiran izgled.

Odaberite izgled koji odgovara vašem stilu. Birajte između svemira, sportske teme, minimalističkog dizajna i tisuća drugih pozadina i stavite ih na kotačić Always On zaslona kako biste osvijetlili svoje raspoloženje4. Uskladite svoj stil s bogatim izborom remena — koji su ugodni za kožu i koji će vam pomoći da zablistate u svim prilikama.

Jednostavno okrenite 'rotirajuću krunu' da biste povećali i smanjili aplikacije na ploči i brzo pristupili svojoj ciljnoj funkciji. Uz visoku stopu osvježavanja, možete jednostavno postaviti glasnoću i vrijeme alarma čak i kada su vam ruke mokre, dajući vam glatko i besprijekorno iskustvo.

Novonadograđeni modul otkucaja srca uključuje osam fotodioda u kružnom rasporedu i dva seta izvora svjetlosti, u kombinaciji sa zakrivljenom staklenom lećom za udobno nošenje uz smanjenje vanjskih svjetlosnih smetnji; AI algoritam je nadograđen kako bi učinkovitije filtrirao bučne signale, omogućujući precizno praćenje otkucaja srca čak i tijekom napornog vježbanja i poboljšavajući točnost zdravstvenih podataka kao što je kisik u krvi.

HUAWEI WATCH GT 3 podržava bežično punjenje, tako da možete koristiti svoj telefon za obrnuto bežično punjenje kada zaboravite punjač i kažete zbogom tjeskobi oko trajanja baterije. S punim punjenjem, HUAWEI WATCH GT 3 46 mm traje do 14 dana, a HUAWEI WATCH GT 3 42 mm traje do 7 dana, tako da ste potpuno spremni pratiti svaki svoj trening i ne propustiti nijedan zdravstveni pregled.

ST14343
12 Artikli
Brend
Huawei

Dostava proizvoda na Vašu adresu

Sve kupljene proizvode na našem web shop-u dostavljamo direktno na Vašu kućnu adresu u roku 24 do 48h. Dostava se vrši putem brze pošte i cijena dostave je 10,00KM sa PDV-om izuzev ako nije drugačije definisano na samom proizvodu. Tehnomania zadžava pravo da na neke proizvode poveća cijenu dostava ili kupcu pokloni besplatnu dostavu.
Kupac prilikom preuzimanja pošiljke ima potpuno pravo na pregled iste prije samom plaćanja.

Sve pošiljke prema kupcima su osigurane. U slučaju bilo kakvog problema prilikom dostave, proizvod možete vratiti odmah po kuriru, a mi Vam šaljemo drugi proizvod o svom trošku.

Za sva pitanja nam se možete javiti putem Kontakt stranice, putem našeg maila Korisničke podrške ([email protected]) ili na telefon broj: 060 35 51 569.

Servisiranje proizvoda

Svi proizvodi na našem proizvodu imaju garanciju. Uz svaki kupljeni proizvod kupac dobija originalni fiskalni račun i službenu garanciju proizvođaća ili dobavljača. U slučaju bilo kojeg problema sa proizvodom kupac je dužan proizvod poslati direktno u ovlašteni servis naznačen na orginalnom garantnom listu.

Uz slanje proizvoda kupac je dužan dostaviti originalni fiskalni račun i garantni list. Ukoliko nisu ispunjeni uslovni iz garantnog lista uređaj neće biti servisiran i kao takav će biti vraćen kupcu.

Za sva pitanja nam se možete javiti putem Kontakt stranice, putem našeg maila Korisničke podrške ([email protected]) ili na telefon broj: 060 35 51 569.

Zadovoljni kupci o nama:

  • Sve kako je dogovoreno i navedeno. Dostava, komunikacija, usluga,..... ma sve za 10! Preporučujem suradnju.." - OLX KUPAC
  • Profesionalan odnos prema kupcima, originalni uređaji, sigurna kupovina. Preporuka za saradnju sa prodavcem-radnjom.." - OLX KUPAC
  • Korektno, profesionalno, tacno...." - OLX KUPAC
  • Jos jedan odlican prodavac. Sve pohvale!" - OLX KUPAC
  • Izuzetno dobar prodavac. Jednostavno ako ocekujete evropsku usluznost i pristup onda cete to naci kod ovog prodavaca. Proizvod je za svaku pohvalu, nema sumnje da je best buy na ono sto trenutno mozete naci ne samo na nasem nego i na svijetskom trzistu. Zavrsna obrada je u talijanskom stilu, vodjen je svaki detalj, kvalitet i materijali su adekvatni njemackim standardima.!" - OLX KUPAC
  • Preporuka za ovog prodavca! Sve po dogovoru. Brzo i tačno..!" - OLX KUPACJos jedan odlican prodavac. Sve pohvale!" - OLX KUPAC
  • Sve preporuke za saradnju!" - OLX KUPAC
  • Dobro odradjena transakcija preporucujem saradnju!" - OLX KUPAC

[contact-form-7 id="1"]

chat Komentara (0)
laptop test