Xiaomi Haylou GT6 True Wireless Earbuds Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xiaomi Haylou GT6 True Wireless Earbuds Black

- Garancija: 12 mjeseci
- Vrijeme rada: 5,5 sati
- Dodaci: Bluetooth
- Baterija: slušalice 35mAh, kućište 310 mAh
44,00 KM (tax incl.) 37,61 KM (bez PDV-a)
s PDV-om

local_shipping Dostupno odmah. Ovaj proizvod može biti na Vašoj adresi u roku 24/48 sati. 

Kupovina na rate
Mogućnost kupovine na rate
Politika sigurnosti
100% Online sigurno plaćanje
Politika isporuke
Plaćanje pouzećem - putem brze pošte 24-48h
Pregled pošiljke
Mogućnost pregleda pošiljke prije preuzimanja.

Haylou GT6 sa odličnom performansom i kvalitetom zvuka. Napredna tehnologija Bluetooth 5.2 verzije daje mogućnost automatskog spajanja sa uređajima, prenos podataka na dužinu od 10m i stabilnom konekcijom za nesmetano slušanje. Slušalice posjeduju i režim niske latencije, sa 65ms, što omogućava igranje igrica sa savršenom sinkronizacijom zvuka i video sadržaja. Slušalice mogu biti u mono ili stereo režimu, to jest mogu se koristiti obe u isto vrijeme, ali se može i koristiti svaka individualno, jer obe slušalice imaju nezavisni čip i opciju za brzu konekciju.

Dinamički drajver od 12mm daje moćan bas i podešava sve detalje zvuka precizno kako bi se postigao balans za idealan doživljaj slušanja. Veoma su ugodne za nošenje sa samo 3.9g težinom, sa ergonomičkim dizajnom i nudi stabilnost pri nošenju. Baterija nudi 20.5 sati rada nakon jednog punjenja, uz kutijicu za punjenje (kapacitet 310mAh), ali i same slušalice (Kapacitet 35mAh jedna slušalica) mogu da rade 5.5 sati nakon jednog punjenja. Kutijica ima Type-C sučelje za punjenje. Kontrola na dodir za puštanje i zaustavljanje muzike, pozivanje i završavanje poziva, te gašenje i pozivanje glasovnog asistenta. 

13564
142 Artikli

Dostava proizvoda na Vašu adresu

Sve kupljene proizvode na našem web shop-u dostavljamo direktno na Vašu kućnu adresu u roku 24 do 48h. Dostava se vrši putem brze pošte i cijena dostave je 10,00KM sa PDV-om izuzev ako nije drugačije definisano na samom proizvodu. Tehnomania zadžava pravo da na neke proizvode poveća cijenu dostava ili kupcu pokloni besplatnu dostavu.
Kupac prilikom preuzimanja pošiljke ima potpuno pravo na pregled iste prije samom plaćanja.

Sve pošiljke prema kupcima su osigurane. U slučaju bilo kakvog problema prilikom dostave, proizvod možete vratiti odmah po kuriru, a mi Vam šaljemo drugi proizvod o svom trošku.

Za sva pitanja nam se možete javiti putem Kontakt stranice, putem našeg maila Korisničke podrške ([email protected]) ili na telefon broj: 060 35 51 569.

Servisiranje proizvoda

Svi proizvodi na našem proizvodu imaju garanciju. Uz svaki kupljeni proizvod kupac dobija originalni fiskalni račun i službenu garanciju proizvođaća ili dobavljača. U slučaju bilo kojeg problema sa proizvodom kupac je dužan proizvod poslati direktno u ovlašteni servis naznačen na orginalnom garantnom listu.

Uz slanje proizvoda kupac je dužan dostaviti originalni fiskalni račun i garantni list. Ukoliko nisu ispunjeni uslovni iz garantnog lista uređaj neće biti servisiran i kao takav će biti vraćen kupcu.

Za sva pitanja nam se možete javiti putem Kontakt stranice, putem našeg maila Korisničke podrške ([email protected]) ili na telefon broj: 060 35 51 569.

Zadovoljni kupci o nama:

  • Sve kako je dogovoreno i navedeno. Dostava, komunikacija, usluga,..... ma sve za 10! Preporučujem suradnju.." - OLX KUPAC
  • Profesionalan odnos prema kupcima, originalni uređaji, sigurna kupovina. Preporuka za saradnju sa prodavcem-radnjom.." - OLX KUPAC
  • Korektno, profesionalno, tacno...." - OLX KUPAC
  • Jos jedan odlican prodavac. Sve pohvale!" - OLX KUPAC
  • Izuzetno dobar prodavac. Jednostavno ako ocekujete evropsku usluznost i pristup onda cete to naci kod ovog prodavaca. Proizvod je za svaku pohvalu, nema sumnje da je best buy na ono sto trenutno mozete naci ne samo na nasem nego i na svijetskom trzistu. Zavrsna obrada je u talijanskom stilu, vodjen je svaki detalj, kvalitet i materijali su adekvatni njemackim standardima.!" - OLX KUPAC
  • Preporuka za ovog prodavca! Sve po dogovoru. Brzo i tačno..!" - OLX KUPACJos jedan odlican prodavac. Sve pohvale!" - OLX KUPAC
  • Sve preporuke za saradnju!" - OLX KUPAC
  • Dobro odradjena transakcija preporucujem saradnju!" - OLX KUPAC

Mikrofin forma


chat Komentara (0)
Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: